HÍREK

Szombathelyi jegyinformációk

2018-08-21

Szombathelyi jegyinformációk

Csapatunk az OTP Bank Liga 6. fordulójában a Haladás vendége lesz. A bajnokira a Haladás Sportkomplexumban (9700 Szombathely, Rohonci út 3.) kerül sor.

A szombathelyi klub az alábbi információkkal szeretné segíteni a vendégszurkolókat:

A Szombathelyi Haladás valamennyi labdarúgó mérkőzése alkalmával a szurkolóknak névre szóló egyedi jegyet bocsát ki, így lesz ez a 2018. augusztus 25-én 19:30-kor megrendezésre kerülő Haladás-MTK Budapest OTP Bank Liga mérkőzés esetén is! 

Jegyvásárlás:
 
4 éves korig ingyenes a belépés!
 
Klubkártya, futballkártya NEM kötelező a helyszíni jegyvásárláshoz, DE CSAK ARCKÉPES IGAZOLVÁNNYAL LEHET JEGYET VÁSÁROLNI!
 
800 db jegy áll a vendégszurkolók rendelkezésére, amelyek a helyszínen és az interneten kerülnek értékesítésre.
 
A meccsjegy.mlsz.hu weboldal Haladás oldalán - klubkártyával -  elővételben megvásárolhatók a jegyek, ezeknek az otthoni kinyomtatásával elkerülhető a stadion jegypénztáránál való sorban állás.

Jegyár: 1.200,- Ft
 
Helyszíni vásárlás esetén a belépő ára: 1.500,- Ft
 
Beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy klubkártyáját, futballkártyáját, vagy arcképes igazolványát hozza magával a szurkoló.
 
A stadion vendégjegypénztára 18:00-kor nyit a mérkőzés napján, kérjük, hogy a jegy nélkül, autóbusszal érkező szurkolók is legkésőbb 18:30-ig érkezzenek meg a pénztárhoz.
 
Szeretnénk jelezni előre, hogy ha a mérkőzés kezdete előtt 15-20 perccel érkezik meg a szurkolók 50-100 fős csoportja, és nincs online kinyomtatott jegyük, valamint nem rendelkeznek klubkártyával sem, akkor - mivel 1 főnek a jegykiadása perceket vehet igénybe - lemaradhatnak a mérkőzés kezdetéről, ezért legyenek a helyszínen inkább korábban. A legkényelmesebb megoldás a drukkerek számára, ha már jeggyel érkeznek a stadionhoz.
 
Gépkocsi parkolás:
 
[image]A vendégszurkolók számára a város határában gyülekezési pontot jelölt ki a Rendőrség, a Kenderesi úton pedig parkolót.

Gyülekezési pont: Decathlon Áruház parkolója (9700 Szombathely, Bálványkő u. 3., M86-os főút, illetve a 87-es számú főközlekedési út – Zanati u. forgalmi csomópontjában, „elkerülő körgyűrű”). A gyülekezőhely erre elkülöníthető kapacitása mintegy 50-60 személyautó, így alkalmas arra, hogy a személygépkocsikkal érkező vendégszurkolókat - kezelhető konvojban tartva (max. 20 szgk./konvoj) - a rendőrség a stadionba felvezesse, bekísérje őket.

Az érkező vendégszurkolók számától függően a kísérés több hullámban kerülhet végrehajtásra a kísérési útvonalakon, így a stadion körzetét is folyamatosan felügyelve, az érkezési útvonalakon a biztonságos, „tiszta” haladás előkészítése érdekében rendőri felvezetésre, kísérésre, ennek során további, időszakos (rövid ideig tartó) közlekedési zárásokra is számítani kell.

A biztosítási feladat során útvonal ellenőrző, jelzést adó, egyes esetekben kísérést (bevezetést) végrehajtó mobil egységek várják az érkező szurkolókat, a közlekedési biztosítás állománya a szükséges zárásokat, forgalmi tereléseket, a forgalom blokkolását az adott helyzethez igazodóan és a szükséges ideig fenntartva fogja végrehajtani. 

 
Beléptetés:
 
A vendégszektor jele: E
 
Forgókapus beléptető rendszer üzemel a stadionban, amelyen a beléptetés 18:15 órakor fog kezdődni.
 
Fontos információ a beléptető kapukkal kapcsolatban, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak majd belépni, a rendszer „ismételt” felirattal jelzi, hogy a belépő már felhasználásra került. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szektort, a rendszer a „téves kapu” kiírással tájékoztatja erről a szurkolót és a rendezőket.
 
Kérjük szurkolóinkat, hogy a beléptető kapuba ne teljesen szemben, hanem vállukat kissé előrefordítva, oldalazva lépjenek be. Amennyiben táskával, vagy csomaggal érkezik a mérkőzésre, azt maga elé szorítva lépjen be a forgókapuba, hogy a táska pántja, vagy ruházata ne akadjon be. Amennyiben mégis valamilyen probléma adódna, és a kapu megáll, kérjük szurkolóinkat, hogy ne kezdjék feszegetni, lökdösni azt, hanem figyeljenek a rendezők instrukciójára.
 
Szurkolók ellátása:
 
A vendégszektorban büfé és illemhelyek várják a szurkolókat.
 
Szurkolói magatartás:
 
Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.
Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.
 
Tájékoztatjuk továbbá a szurkolókat, hogy az Sztv. rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatály alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.
 
Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2020-09-26 14:45 Paksi FC stadion

PAKSI FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman