HÍREK

Szerdán már pályán a csapat - itt a felkészülési menetrend

2020-07-13

Szerdán már pályán a csapat - itt a felkészülési menetrend

A héten újabb szakaszába lép csapatunk felkészülése: már edzőmeccsek is várnak ránk.

Szerdán (07.15.) 10:00-kor a III. ker TVE együttesét fogadjuk a Salgótarjáni úti edzőpályán, a találkozó nyilvános lesz.

Másnap a csapat másfél hétre elutazik Szlovéniába edzőtáborba, ahol négy meccset játszunk. Szombaton (07.18.) két mérkőzés vár a mieinkre, egyelőre az aznapi második mérkőzés ellenfele vált hivatalossá: az egy hónapja a Szlovén Kupa elődöntőjében szereplő - és onnan büntetőkkel kiesett - NK Radomljével találkozunk. 

Kedden (07.21.) újabb meccs jön, várhatóan egy helyi élvonalbeli klub lesz az ellenfél. Jövő szombaton (07.25.) lesz az utolsó mérkőzés az edzőtáborban, a szlovén élvonalbeli FC Koperrel meccselünk. Mindegyik mérkőzésről szöveges élő közvetítésben számolunk majd be.

A hazatérést követően terveink szerint két felkészülési találkozó lesz még: augusztus 1-jén, majd egy héttel a rajt előtt, 8-án. Az első meccset a felvidéki, szlovák élvonalban szereplő SKF Sered ellen vívjuk majd, a másik ellenfél még egyeztetés alatt áll.

Fontos információ, hogy terveink szerint mindkét meccsre az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül majd sor, nézők előtt!

Mindkét mérkőzés napján lesz bérletárusítás a stadionnál (és a shop is nyitva lesz), addig pedig csütörtönként van lehetőség megvenni a szezonra szóló bérletet. Részletek itt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman