HÍREK

Sikerült a kezdeményezés: megvan az önrész Milán kerekesszékéhez

2019-05-05

Sikerült a kezdeményezés: megvan az önrész Milán kerekesszékéhez

Volt játékosunk komoly összeggel segített, de klubunk és a csapat is beszállt a költségekbe.

Mint arról beszámoltunk, az MTK Budapest a közelmúltban jótékonysági árverést indított. Pongó Róbert Milán 4 éves kora óta idegrendszeri eredetű mozgáskoordinációs problémákkal bajlódik, ezért mielőbb szüksége lenne egy speciális, elektromos kerekesszékre, amelynek önrészéhez az MTK Budapest jótékonysági aukcióval járult hozzá. Örömmel jelentjük, hogy célunkat elértük: összejött az önrészhez szükséges összeg. Ahogy azt már korábban közzétettük: Torghelle Sándor és a csapat által is dedikált mezének aukciója nem is akármilyen eredménnyel zárult: az ereklye 300 ezer forintos áron kelt el, a vevő pedig nem más, mint korábbi játékosunk, Khaly Iyane Thiam, aki gesztusával is bizonyította, a mai napig kiemelten követi a klubunk körüli eseményeket. 

Csapatunk és klubunk vezetői pedig kiegészítették a felajánlást, így jött össze az önrészhez szükséges összeg. Korábbi középpályásunk egyébként úgy döntött, hogy a dedikált mezt is felajánlja Milánnak, az átadásra pedig a Mezőkövesd elleni meccs félidejében sor került. Baki Ákos és Gera Dániel a csapat nevében átadta neki Torghelle dedikált mezét, valamint ajándékokkal látta el őt, az őt elkísérő testvérét és nagyapját. A kisfiút is támogató Gyógyítjuk a Gyermekeket Alapítvány képviseletében Sebők Krisztián van jelen az átadón.

Khaly Iyane Thiam pedig a távolból üzent, egy videón mondta el, miért áll kezdeményezésünk mellé.

Amennyiben bárki további adománnyal szeretné támogatni Milánt az elektromos kerekesszék megvásárlásban (a mezre történő licitáláson felül), akkor az alábbi számlaszámlaszámra tudja eljuttatni a kívánt összeget:
 
Nagy Márta
6000 Kecskemét
Budaihegy tanya 21.
Számlaszám: 11773322-01183380
Közlemény: Milán
Mindenkit kérünk, hogy lehetőségeihez mérten segítse a kezdeményezést, klubhovatartozástól függetlenül.  

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman