HÍREK

Savariai pontgyűjtés

2014-11-04

Savariai pontgyűjtés

Majdnem annyiszor kapott ki múlt héten az MTK, mint egész szezonban. A bajnokságban kétszer szenvedett vereséget a csapat. Pakson a harmadik és Fehérvárott az ötödik fordulóban, valamint a Ligakupában nyert a Dunaújváros a Salgótarjáni úton.

Sajnos, a naptár 44. hete nem hozott a felnőtt gárda számára sok sikert. Vereség és kiesés a Magyar Kupából a másodosztályú Szolnok otthonában. Megbocsájthatóbb bűn a megerősödött Újpest elleni 0-1 a Bozsik Stadion kinevezett hazai pályáján. Inkább a lilák akarata érvényesült, de nem maradt szégyenben az MTK. Nem nyomta el az ellenfél, nem játszott alárendelt szerepet. Remek megoldás döntött, az amúgy helyzetet ki nem dolgozó ellen javára. Annyira még nem dominánsa a magyar élfutballnak az MTK Budapest, hogy ne csúszhassanak be szoros vereségek.

Két őszi forduló következik még: az éledező sereghajtó nem veszélytelen, különösen Szombathelyen. Igaz, csak a Pápát sikerült legyőzniük otthon. A záró találkozó a Diósgyőré a Bozsik Stadionban. A tabella ötödik helyezettje mindenkinek kemény feladatot szolgáltat. Idegenben ők is nyertek Pécsett, és háromszor ikszeltek.

Két fordulót előrehoztak a tavaszi szezonból. Jön a 4-0-ra legyőzött Pécs, majd a Mikulás debreceni utazást hoz. Ősszel sikerült a Bajnokok Ligája-selejtezőkkel kínlódó Lokit legyőzni 1-0-ra, mostanság összefogottabbnak tűnnek a bajnokságban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman