HÍREK

Remekeltek kölcsönadott tehetségeink

2018-07-31

Remekeltek kölcsönadott tehetségeink

Gólok, gólpasszok, nagy védések, magabiztos teljesítmények. Kölcsönfigyelő, 1. rész.

A szezon elején beszámoltunk arról, hogy több fiatal tehetségünket is kölcsönadtuk a több játéklehetőség és a fejlődésük érdekében. Honlapunkon a szezon során kiemelten nyomon követjük majd az ő teljesítményüket. Az NB II-ben többen máris letették névjegyüket a nyitófordulóban: gólokkal, gólpasszokkal, remek játékkal hívták fel magukra a figyelmet. 

Bese Balázs (Vasas FC):

90 percet kapott az angyalföldieknél, 5-6 védése volt, egy alkalommal 1-1-es állásnál lábbal mentett nagyot, ami később nagyon sokat ért a csapatának, amely 2-1-re nyert.

Hinora Kristóf (Vasas FC):

A meccs hőse volt: védő létére két - szép - gólt lőtt. Ez első találat igazi bombagól volt, míg a második egy remek akció végén született, nagyban hozzájárult tehát a Vasas 2-1-es sikeréhez.

 

Kölcsönjátékosunk, @kristofhinora hétvégi bombagólja. A többiek teljesítménye a www.mtkbudapest.hu-n. #bombagol #foci #kolcsonjatekosok

mtklabdarugas (@mtklabdarugas) által megosztott bejegyzés, Júl 31., 2018, időpont: 7:25 (PDT időzóna szerint)

Monor:

Partnercsapatunknál Sági Milán kezdő volt, a monoriak legveszélyesebb emberének számított, ő jelentette a legtöbb veszélyt a Vasas kapujára. Szabó Dominik is ügyesen mozgott, pár elfutásával gondot okozott a hazaiak védőinek - ő 78 percet töltött a pályán. Karacs Dániel, Szuhodovszki Soma is végig a pályán volt, erősségei voltak partnercsapatunknak, amely a 89. percig döntetlenre állt a Vasassal szemben. Adorján Gergő kispados volt, míg Palincsár Martin és Szerencsi Miklós ezúttal nem jutottak lehetőséghez.

Demjén Patrik (Budaörs):

Kezdő volt az ETO ellen, idegenben nyertek 1-0-ra, így nem kapott gólt. Háromszor mentett bravúrral, övé volt a meccs védése is, de emellett több ízben is remekül mozdult ki a kapujából.

Nagy Zsombor (Dorog):

Kezdő volt a Dorog csapatában, amellyel ő is bravúrt ért el: 1-0-ra verték idegenben a Balmazújvárost. Belső védőként remekül helytállt, hiszen nem kaptak gólt a korábbi NB I-es klub ellen. 

Varga Szabolcs (Vác):

Kezdő volt a Budafok ellen, és hozzá is járult a 2-1-es sikerhez. A 18. percben csak szabálytalanul tudták szerelni, az ezért járó 11-essel vezetett a csapata. 71 percet töltött a pályán, 2-0-s állásnál cserélték le.
 
Kovács Botond (Credobus Mosonmagyaróvár):

90 percet játszott a vendégeknél, vagyis játéklehetőséghez jutott, egy szerencsétlen kezezése is akadt a 16-oson belül. A mosoniak három góllal kikaptak attól a Békéscsabától, amelyben három MTK-s is pályára lépett.

Mezei Szabolcs, Lustyik Levente, Szatmári István (Békéscsaba):

A csabaiak meglepően simán nyertek 3-0-ra, ehhez kölcsönjátékosaink magabiztos teljesítménye is kellett. Szatmári István kezdő volt, és végig a pályán volt, a 48. percben csak centikkel maradt le a gólról. Mezei Szabolcs is kezdett, őt a 73. percben váltotta Lustyik Levente, utóbbi készítette elő Pilán nagy gólját a hajrában.

Gréczi Márton Péter (Tiszakécske) és Talabér Attila (Vasas FC) ezúttal nem lépett pályára.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman