HÍREK

Pénteken és szombaton ismét MTK TV

2020-09-18

Pénteken és szombaton ismét MTK TV

2020-ban kilencedik alkalommal jelentkezik klubunk hivatalos televíziója. A pénteki premier után szombaton kerül sor az ismétlésre.

A klub életébe bepillantó félórás műsor teljes egészét ezúttal is a labdarúgás teszi ki. Az idei kilencedik adásban Baki Ákos, Gera Dániel, Katona Máté és Schön Szabolcs nyilatkozott arról, minek köszönhető a remek szezonrajtunk. Hátvédünk arról is beszélt, mennyire nehéz csapatkapitányként beszédet tartani egy-egy mérkőzés előtt.

VIDEÓN A MŰSOR AJÁNLÓJA:

Exkluzív felvételeket mutatunk arról az edzésről, melyen Gergelyfi Gerle a csapat előtt elénekelte az általa írt MTK-indulót. Ismét meglátogatta azt együttest a szívtranszplantációra váró Batonai Patrik, akinek testvére, Dávid részt vehetett az erőnléti edzésen is, majd a játékosokkal és a szakmai stábbal együtt ünnepelhette 17. születésnapját.

Kapusunk, Milan Mijatovic a Nemzetek Ligájában, míg csatárunk, Bíró Bence az U21-es magyar válogatottban nyújtott remek teljesítményéről nyilatkozott.

Nagy Zsombor arról mesélt, milyen érzés volt debütálni az NB I-ben, amikor az FTC ellen a bemelegítés során megsérülő Pintér Ádámot kellett pótolnia. Sebastián Herrera pedig elmondta, hasonló a mentalitása Michael Boris vezetőedzővel, és a Honvéd elleni góljáról is beszélt.

Az augusztus hónap legjobb edzőjének választott mesterünk elmondta, folyamatosan járja a stadionokat, és igyekszik minél jobban feltérképezni az aktuális ellenfelet.

Folytatjuk a stáb tagjait bemutató sorozatunkat, melyben ezúttal Farkas Attila asszisztensedzőt és Vajkai Dániel videóelemzőt mutatjuk be.

A súlyos sérülést szenvedő Myke Bouard Ramosról a csapattársai nyilatkoztak, akik elmondták, nagyon várják vissza a szezont remekül kezdő csatárt.

Az U19-es gárda támadója, Kovács Mátyás arról beszélt, mennyiben volt más a felnőttekkel edzeni a válogatott szünet alatt.

A premierre pénteken 17:15-kor kerül sor az M4 Sporton, míg az ismétlés szombaton reggel 7 órakor tekinthető meg.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman