HÍREK

Öt meccse veretlenül Szombathelyen - múltidéző

2019-04-10

Öt meccse veretlenül Szombathelyen - múltidéző

Szombaton 17:00-kor a Haladás vendégei leszünk az OTP Bank Ligában.

Eddig 112 alkalommal találkozott egymással a két csapat az élvonalban, és a történelem az MTK mellett szól: a mérkőzések közel fele (51) kék-fehér sikerrel zárult - emellett 33 szombathelyi győzelem, valamint 28 döntetlen a mérleg.

A két klub Szombathelyen lejátszott meccseinek mérlege kiegyenlített mérleget mutat, amely inkább a mieink felé billen: 20 idegenbeli győzelmünk van, 18 döntetlen és 18 Haladás-siker mellett.

Ami az elmúlt éveket illeti: 2010-ben és 2012-ben is vereséget szenvedtünk Szombathelyen, ám az azóta lejátszott öt mérkőzésen veretlenek maradtunk (2 győzelem, 3 döntetlen). 

A két csapat legutóbbi szombathelyi bajnokiján - még augusztusban - 2-1-re győztünk, megszakítva ezzel a Haladás veretlenségét az új stadionjában. Azon a találkozón Schäfer András és Gera Dániel volt eredményes a mieink részéről, a hazaiaktól Gaál Bálint talált be.

Még egy találkozót játszott az idei szezonban egymással a két együttes: hazai pályán 4-0-ra győztünk, így eddig hibátlan a mérlegünk a Haladás ellen, amely viszont kétségkívül remek formában van, hiszen Horváth Ferenc együttese az utolsó öt meccséből négyet is megnyert (háromszor is három gólt szerezve).

Jegyinformációk a szombathelyi bajnokira itt!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman