HÍREK

László Csabát nevezték ki az MTK nemzetközi játékos-megfigyelői rendszere igazgatójának

2014-07-07

László Csabát nevezték ki az MTK nemzetközi játékos-megfigyelői rendszere igazgatójának

Az MTK - megtartva az elmúlt évtizedben kialakított sikeres modellt, melyben a csapat gerincét a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián nevelkedett fiatalok adják - a jövőben szeretne kilépni a nemzetközi porondra, és ehhez minőségi külföldi játékosokra is szüksége van.

László Csaba szövetségi kapitányként és klubedzőként is sikereket ért el, tapasztalata, kiterjedt kapcsolatrendszere alkalmassá teszi arra, hogy a klub játékos-megfigyelői rendszerének igazgatójaként végzett munkájával az MTK a saját kezébe vegye a kiemelkedő képességű magyar és külföldi játékosok felkutatását.

Az új „scouting manager” a munkáját Garami József szakmai- és Domonyai László klubigazgatóval szoros együttműködésben végzi.

[image]Az ötvenéves székelyudvarhelyi születésű szakember Lothar Matthäus mellett a magyar válogatott másodedzője, illetve a Ferencváros trénere volt. Szövetségi kapitányként vezette az ugandai és a litván válogatottat és sikeres volt a skót Hearts mestereként, 2009-ben az „Év edzője” címet is elnyerte Skóciában. Később a belga Charleroi alkalmazásában állt.

Az ismert szakember július elejétől szerződött a kék-fehér klubhoz.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman