HÍREK

Kölcsönfigyelő: Varga-védések is kellettek az első győzelemhez, Tóth az utolsó percben szerzett győztes gólt (Videó)

2020-08-31

Kölcsönfigyelő: Varga-védések is kellettek az első győzelemhez, Tóth az utolsó percben szerzett győztes gólt (Videó)

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. Az NB I-es szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs az OTP Bank Liga 3. fordulójában is kispados volt, csapata 4-1-re kikapott hazai pályán a Mol Fehérvár FC-től.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
A hétközi fordulóban való debütálása után Varga Bence ezúttal is a kezdőcsapatban kapott helyett. A BFC Siófok elleni 2-1-es hazai sikerből több szép védéssel vette ki a részét, a kapott gólról nem tehetett. Ez volt a hazaiak első győzelme az NB II idei szezonjában.

Szentlőrinc SE:
A PMFC elleni idegenbeli baranyai rangadón Kapronczai Gergely és Nagy Barnabás is végig a pályán volt. Lehoczky Roland a 77. percben állt be, és a 88. percben kisebb kakaskodás után a kiállítás sorsára jutott. Törőcsik Péter nem került keretbe a 2-0-ra elveszített mérkőzésen.

Dorogi FC:
Zuigeber Ákos a 71. percben állt be a Békéscsaba 1912 Előre elleni hazai 0-2 alkalmával, míg a sérülése után ismét játszó Kovács Máté a 81. percben szállt be. Szerencsi Miklós három bajnokit követően ismét keretben volt, de nem cserélték be.

Békéscsaba 1912 Előre:
A sérülése után egy héttel ezelőtt visszatérő Bidzylia Anton kispados volt Dorogon.

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente legutóbb megsérült, így nem került keretbe a kisalföldieknél, akik a ráadásban harmadik percében veszítettek két pontot a Szolnoki MÁV FC ellen (1-1).

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma sérülés miatt nem volt bevethető a DEAC otthonában, ahol csapata fordulatos mérkőzésen 3-2-re kikapott.

Iváncsa KSE:
A hetedik fordulóban a hetedik győzelmét szerző csapatban Tóth Zoltán ezúttal is végigjátszotta az összecsapást, és a 90. percben 1-1-es állásnál három pontot jelentő gólt szerzett a Körösladányi MSK otthonában. Tóth a jobbról érkező beadást fejelte a hazaiak kapujába.

HR-Rent Kozármisleny:
Babinszky Bence a 64. percben állt be a Szegedi VSE elleni hazai hazai bajnokin (3-1), és négy perccel később a kapufát találta el.

Fotó: szeged-grosicsakademia.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman