HÍREK

Kölcsönfigyelő: Több játékosunk is kezdőként kapott lehetőséget a hétvégén

2020-10-05

Kölcsönfigyelő: Több játékosunk is kezdőként kapott lehetőséget a hétvégén

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs kispados volt csapatunk ellen az OTP Bank Liga 6. fordulójában.

Dorogi FC:
Zuigeber Ákos és Szerencsi Miklós is végigjátszotta a Budaörs elleni hazai bajnokit (0-2) a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában. Az előző körben hatalmas bombagólt szerző Kovács Máté kezdőként 58 percet kapott. Zuigeber kis szerencsével a második félidőben gólpasszt is adhatott volna, míg Szerencsi 0-0-nál veszélyeztetett egy lövéssel.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Varga Bence a Vasas FC elleni idegenbeli bajnokin is kezdő volt. A 3-1-re elveszítette mérkőzésen kapusunk a gólokról nem tehetett. Volt több védése is, a 63. percben gyönyörű mozdulattal tolta ki Birtalan 23 méterről eleresztett lövését.

Szentlőrinc SE:
Kapronczai Gergely végigjátszotta, míg Nagy Barnabás a 30. percben állt be a WKW ETO FC Győr otthonában 1-0-ra megnyert találkozón. Törőcsik Péter ezúttal a kispadon ült. Lehoczky Roland ezúttal a Szentlőrinc SE II-ben kapott lehetőséget, és végigjátszva az összecsapást egy gólt szerzett a Boda ÖSE ellen a Megyei I. osztályban.

Békéscsaba 1912 Előre:
Bidzylia Anton csereként fél órát játszott a DEAC otthonában 2-0-ra megnyert bajnokin.

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma nem került keretbe a Szentlőrinc SE ellen.

Szombathelyi Haladás:
Horváth Olivér kispados volt, nem kapott játéklehetőséget a Nyíregyháza Spartacus FC elleni idegenbeli siker (0-1) alkalmával.

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente sérülés miatt tartósan nem bevethető az FC Ajka ellen.

HR-Rent Kozármisleny:
Babinszky Bence kezdő volt a Hódmezővásárhelyi FC otthonában 1-0-ra megnyert bajnokin. A 68. percben lecserélt támadónknak az első félidőben volt egy ígéretes fejese, míg a játékrész hajrájában a tizenhatoson belül elesett, de tizenegyes helyett ő kapott sárga lapot.

Iváncsa KSE:
Tóth Zoltánék mérkőzését az Újpest FC II ellen elhalasztották.

Fotó: NSO/Tumbász Hédi

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman