HÍREK

Kikkel vívja meg Dárdai a finnek elleni csatát? (LAPSZEMLE)

2014-11-11

Kikkel vívja meg Dárdai a finnek elleni csatát? (LAPSZEMLE)

Sok meglepetés nincs Dárdai Pál Finnország és Oroszország ellen készülő keretében, a magyar labdarúgó-válogatott hiányposztjaira sem tűnt elő megoldás a „semmiből” – a megbízott szövetségi kapitány döntően a Románia és Feröer ellen pályára lépőkre számít. Kísérletezés nincs, az egyértelmű hiányposztokra még folyik a keresés – így készülhet együtt a kerettel az újonc Poór Patrik és Forró Gyula. Légiós kapusaink nincsenek játékban, Tőzsér Dániel a keret „munkamániása”, Szalai Ádám ismét betalált a Bundesligában – hogy állunk a pénteki Eb-selejtező előtt?

HÁTVÉDEK: EGY REPEDÉST BEFOLTOZUNK, MÁRIS OTT A MÁSIK

A keretben ismét nincs olyan játékos, akinek az első számú posztja jobbhátvéd lenne – a paksi Fiola Attila és az MTK-s újonc Poór Patrik az a két futballista, aki rendszeresen ezen a poszton játszik az NB I-ben, igaz, egyikük sem csak itt bevethető. Poór mellett kétségtelen jó formája mellett az is szólhatott, hogy négy poszton (jobbhátvéd, balhátvéd, középhátvéd, védekező középpályás) is bevethető, így személyében univerzális védőjátékos került a keretbe.

Mivel sem Fiolának, sem Poórnak nincs sok nemzetközi rutinja, valószínűleg ismét Varga József lesz a kezdő jobbhátvéd – a DVSC játékosa ugyan a legjobb magyar védekező középpályás, ám a választék szűkössége miatt rendre a védelem jobb szélére kényszerül, egy olyan pozícióba, amelyet klubjában nem gyakorol.

Teljes cikk itt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman