HÍREK

Kétgólos győzelem a Dunaújváros otthonában

2014-11-18

Kétgólos győzelem a Dunaújváros otthonában

A Magyar Ligakupa C-csoportjának 6. fordulójában, a Dunaújváros otthonába látogatott az MTK Budapest, ahol 2-1-es győzelmet aratva megszerezték a tabella első helyét.

[image]

A találkozót a hazaiak kezdték jobban, már a 4. percben feladatot adtak Federico Groppioni kapusnak, aki nagyszerűen megoldotta azt. Ezt követően az irányítás továbbra is a dunaújvárosiak kezében volt, akik többször is ostromolták a vendégkaput, eredménytelenül. A 21. percben remek támadást követően vezetést szerzett az MTK Budapest. Jobb szélről kapott remek labdát Hrepka Ádám, aki higgadtan a kapu bal sarkába lőtt. (0-1)

Néhány perccel később kevésen múlt, hogy egyenlítsenek a hazaiak. Perics maradt üresen a tizenhatos vonalánál, ahonnan azonban centikkel, de fölé rúgott. Lelkesedésük később sem hagyott alább, a 32. percben pedig Timotej Dodlek remek passzt követően vendéghálóba küldte a játékszert. (1-1)

Bár próbálkozások voltak, a szünetig több gól nem esett.

A második játékrész cserékkel indult, majd a 60. percben Vass Patrik révén megszületett az MTK Budapest második találata is. (1-2) A Dobos Barna vezette csapat ugyan folyamatosan próbált egyenlíteni, ám túl görcsösen, amelyből inkább csak hibák születtek, találat nem.

A második félidő közepén kialakult eredmény, a két perces hosszabbítással együtt sem változott. A mérkőzést az MTK Budapest nyerte, ezzel a tabella első helyét is megszerezve, a második helyen a Dunaújváros végzett, harmadik a Mezőkövesd, negyedik a Balmazújváros.

Dunaújváros PASE - MTK Budapest 1-2 (1-1)

Dunaújváros PASE: Milinte – Perics (46' Sárközi), Farkas ( 46' Zsótér), Szalai, Thiago ( 64' Godslove), Szauter, Pascua, Sóron, Dodlek ( 73' Hosszú), Jakab, Hangya
Cserék: Dániel Cs. – Villám, Sárközi, Godslove, Zsótér, Hosszú
Edző: Dobos Barna

MTK Budapest FC: Groppioni – Bese, Vukmir, Kálnoki, Deutsch, Vass Á. ( 46' Thiam), Pölöskei ( 46' Hajdú), Cseke ( 68' Fernandez), Vass P. , Horváth  (46' Csiki), Hrepka ( 68" Halmai)
Cserék: Abu – Hajdú, Thiam, Csiki, Fernández, Halmai
Edző: Garami József

Gólok: Hrepka (21.) Dodlek (32.) Vass (60.)

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman