HÍREK

Jó lenne néhány kósza pont!

2014-07-26

Jó lenne néhány kósza pont!

Az előző bajnokságban Pécsett és a Hidegkuti Stadionban is 1-0-ra győzni tudott a Mecsek-aljai gárda. Akkor a pécsiek, most az MTK tűnt összefogottabbnak. A mérkőzés 18:30-kor kezdődik.

A várható összeállítások:

Pécsi MFC:

1 Gőcze – 4 Nagy, 6 Balogh, 21 Romic, 22 Mohl, - 8 Márkvárt, 17 Horváth, - 27 Kővári, 32 Szatmári, 19 Heffler, - 60 Pölöskey

Cserék: 3 Helesefay (kapus) – 2 Beke, 7 Wittrédi, 10 Frőlich, 14 Causic, 18 Lantos

Vezetőedző: Véber György

MTK Budapest:

1 Hegedűs - 2 Nagy T., 12 Kálnoki-Kis, 21 Vukmir, 24 Poór, - 38 Vass Á., 16 Pölöskei, - 18 Bese, 19 Kanta, 7 Horváth, - 13 Hrepka

Cserék: 28 Groppioni (kapus), 5 Kelemen, 6 Hajdú, 11 Ladányi, 15 Thiam, 20 Rodenbücher, 32 Frank

Vezetőedző: Garami József

Játékvezető: Németh Ádám (Farkas, Becséri – Szőts, Kulcsár)

  • Még nem állt össze a csapatom, jó lett volna egy hét haladék a szezonkezdésig. – sóhajtott Véber mester. – Eddigi legerősebb keretemmel kezdhettem a felkészülést, komoly lehetőség számomra Pécs, de ettől nem szabad megijedni. A csapat gerince együtt maradt, de még nem ismertük ki teljesen egymást. Az MTK elleni sikerhez a sebességet kell növelnünk, kulcs a letámadás, keresnünk kell a középpályán a párharcokat, nem szabad hagyni adogatni a fővárosiakat!

Míg a Pécs teljes kerettel készül, Garami József négy sérülttel nem számolhat. A legnagyobb érvágás Torghelle hiánya, de nem játszhat Baki, Csiki és Vass Patrik sem. Családi párharc lehet Pölöskei(y)éknél, legalábbis a várható összeállítások szerint.

  • Tavaly kétszer is alulmaradtuk a pécsiekkel szemben, így most mindenképp „bosszút” akarunk állni a baranyaiakon. – jelentte ki Pölöskei Zsolt az MTK bombázója. – Az előző idényt is egy Véber-csapattal, a Mezőkövesddel kezdtük, akkor három-nullára nyertünk. Azt hiszem, az egész együttes nevében mondhatom, azzal az eredménnyel most is elégedettek lennénk. A Pécs sokpasszos játékot játszik, a társasság zömmel együtt maradt, és az idősebb, illetve a fiatalabb játékosok jól kiegészítik egymást. Nem lesz könnyű meccs, de szükségünk van egy jó bajnoki rajtra, ezért mindenképpen nyerni szeretnénk. Mindenképpen külön pikantériája van a találkozónak, hogy a bátyám ellen is kell készülnöm. Természetesen beszélgettünk a héten többször is, így tudom azt is, hogy kisebb sérülésből épült fel, így ha Véber György úgy dönt, testvérem ott lehet a pécsi kezdőben. (nb1.hu)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman