HÍREK

Gyorsan léptünk - támadó középpályás érkezett: "Gólokkal, gólpasszokkal segíthet"

2020-09-28

Gyorsan léptünk - támadó középpályás érkezett: "Gólokkal, gólpasszokkal segíthet"

A sérülések miatt kialakult helyzetre való tekintettel klubunk vezetése gyorsan lépett: az MTK Budapest leigazolta Srdjan Dimitrovot.

Az újvidéki születésű, 28 éves, korábbi szerb U21-es válogatott játékos támadó középpályásként bevethető. Dimitrov a szerb élvonalban szereplő FK Inđijától érkezik, amelynek 10-es mezét viselve csapatkapitánya is volt. A játékos az idei szezonban már szerzett gólt és adott gólpasszt is, előző klubjában 133 meccsen összesen 33 gólig jutott. Beilleszkedését megkönnyítheti, hogy karrierje során szerepelt már légiósként, a máltai Birkirkara színeiben eredményes időszakot töltött el: 47 meccsen 14 gólt szerzett és 19 találatot készített elő.
- Azzal, hogy két fontos játékosunkat - Myke-t és Katona Mátét - is a gyakorlatilag a teljes szezonra elveszítettük, szükségét éreztük a keret megerősítésének. Olyan tapasztalt, meccsben lévő, azonnal bevethető játékost kerestünk, aki képes gólokkal, gólpasszokkal segíteni a csapatot és Srdjan Dimitrovot ilyennek gondoljuk - mondta a játékos megszerzéséről Polyák Balázs sportigazgató.

Dimitrov - a járványügyi helyzet előírásait betartva - a következő napokban csatlakozik majd klubunkhoz, de bemutatkozására pénteken még aligha kerülhet sor.

Egy videós összeállítás a játékos megoldásairól:


 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman