HÍREK

Gólerős támadót igazoltunk

2019-02-07

Gólerős támadót igazoltunk

Új csatárral erősítettünk: az MTK Budapest színeiben folytatja pályafutását Ulysse Diallo, aki fél plusz két éves szerződést írt alá.

A gólerős támadó már letette névjegyét a magyar futballban, hiszen három korábbi klubjánál (Ferencváros, Mezőkövesd, Puskás Akadémia) 63 bajnoki mérkőzésen 15 alkalommal volt eredményes, de 4 gólpasszt is kiosztott, míg a Magyar Kupában további három gólja és három gólpassza akad. Diallo a portugál élvonalban is szerepelt a Maritimo csapatában.

A 26 éves mali származású center remek fizikai adottságokkal rendelkezik, klubunkhoz szabadon igazolható játékosként érkezik, és már az edzésekbe is bekapcsolódott.
- Diallo érkezésével tovább bővülnek a variációs lehetőségeink a csapat támadójátékában, hiszen egy nagyon jó felépítésű, gyors, erőszakos center érkezett, aki állandó veszélyt jelent a kapura. Egy nagyon sokoldalú támadóról van szó, amit a szerzett góljai is mutatnak: volt, amikor ziccerben talált be, előfordult, hogy a testi erejét használta ki remekül, fejjel is többször eredményes volt, és látványos találatai is akadtak bőven. Előélete alapján joggal bízunk abban, hogy nálunk tovább gyarapítja góljai számát, ezáltal csapatunk még eredményesebben szerepelhet - mondta a szerződés aláírását követően Polyák Balázs sportigazgató.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman