HÍREK

Garami József az MTK győzelmi sorozatáról (LAPSZEMLE)

2014-10-28

Garami József az MTK győzelmi sorozatáról  (LAPSZEMLE)

Muszáj észrevennie mindenkinek — akit még érdekel a magyar labdarúgás —, hogy az MTK Budapest csapata hét, egymást követő bajnoki fordulóban, győzelmeivel megszerezte a maximális 21 pontot, és ezzel a sorozattal egyben a bajnoki tabella második helyén áll, utcahosszal előzve a követőket.

A jochapress.hu megkereste a sikerek kovácsát, Garami József mesteredzőt és arról érdeklődött: minek köszönhető ez a ritka szép sorozat?

„Nem olyan nagy ügy ez” – válaszolt félig tréfásan Garami József. „Egyébként persze hogy örülök a jó szereplésnek, s egyáltalán. Annak is, hogy eddig ilyen jól sikerültek az erőpróbáink. Tudjuk azt is, hogy ellenfeleink – akiktől sikerült elrabolnunk a pontokat – körülbelül milyen játékerőt képviselnek, és az is természetes számunkra, hogy „nem szállunk el” a történtek hatására. Vitán felül áll, hogy nagy akarással játszott a csapat, s bizony voltak olyan „billenős” meccsek is, amelyeken akár fordított eredmény is születhetett volna. Ezeken a találkozókon eddig mindig volt – nem is egy – olyan játékosunk, akiknek erőfeszítései, produkciói végül felénk billentették a mérleg nyelvét.”

A teljes cikk itt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman