HÍREK

Futballcsapatunk is csatlakozott a jótékonysági csokigyűjtéshez

2018-11-09

Futballcsapatunk is csatlakozott a jótékonysági csokigyűjtéshez

Az elmúlt évben egy nemes magánkezdeményezésre 1576 tábla csokoládét sikerült összegyűjteni gyermekotthonokban élő gyermekek számára.

Ezen sikeren felbuzdulva idén is megismétlődik az akció, és a lehető legtöbb gyermekotthonba szeretnék eljuttatni az összegyűjtött csokoládékat az ünnepek ideje alatt, hogy meglephessék az ott élő gyermekeket egy-egy tábla finomsággal.

Tavaly nagyon sokan voltak, akik a munkahelyeken, egyéb helyeken gyűjtöttek, majd később eljuttatták a szervezőnek, akik elvitték a gyerekeknek a csokoládékat.

Idén az MTK Budapest NB I-es csapatának játékosai és stábtagjai is csatlakoztak a kezdeményezéshez, csapatunk 358 tábla csokival járul hozzá a gyermekotthonok apró lakóinak boldogságához.

Ebben kérjük a segítségeteket is, hogy minden gyermekotthonban élő gyermeket meglephessünk legalább egy tábla finomsággal, mosolyt csalva ezzel az arcukra!

Ha valaki szeretne csatlakozni a kezdeményezéshez, az alábbi poszt alatt találja a címeket, ahol le tudja adni az erre a nemes célra szánt csokoládékat.
Részletek a Facebookon ezen a linken! 

A gyűjtési időszak vége: 2018.12.07.
Köszönjük, ha csatlakoztok!
Ne feledjétek, adni jó! Tegyük közösen boldogabbá sok apró lurkó Karácsonyát!
[image]

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman