HÍREK

FELHÍVÁS: A KÖVETKEZŐ KÉT MECCSEN JÓTÉKONYSÁGI CSOKIGYŰJTÉS! (VIDEÓ)

2019-11-29

FELHÍVÁS: A KÖVETKEZŐ KÉT MECCSEN JÓTÉKONYSÁGI CSOKIGYŰJTÉS! (VIDEÓ)

Három játékosunk - Kanta József, Lencse László és Cseke Benjámin - üzent klubunk utánpótlás-játékosainak, a szülőknek és a szurkolóknak, hogy a csapat és a stáb mellett ők is járuljanak hozzá a kezdeményezés sikeréhez.

 A csokikat a szombati bajnokira és a keddi kupameccsre érdemes elhozni.

Az elmúlt évben az MTK Budapest is csatlakozott ahhoz a magánkezdeményezéshez, amelynek célja az volt, hogy minél több csokoládét sikerüljön összegyűjteni gyermekotthonokban élő gyermekek számára.

Egy éve az MTK Budapest csapatának játékosai és stábtagjai 358 tábla csokival járultak hozzá a gyermekotthonok apró lakóinak boldogságához (képünkön a tavalyi csokigyűjtési akciónk végeredménye látható).

Klubunk szeretne hagyományt teremteni, így a tavalyi sikeren felbuzdulva idén is megismétlődik az akció. 

Ezúttal a fóti gyermekváros lakói számára gyűjtünk, az alábbi videón három játékosunk - Kanta József, Lencse László és Cseke Benjámin - üzent klubunk utánpótlás-játékosainak, a szülőknek és a szurkolóknak, hogy a csapat és a stáb mellett ők is járuljanak hozzá a kezdeményezés sikeréhez. 

Erre az Új Hidegkuti Nándor Stadionban két mérkőzés alkalmával is lehetőség lesz: november 30-án a Szolnoki MÁV FC elleni bajnokin és december 3-án, a DVTK elleni kupameccs során is összegyűjtjük a segíteni szándékozó drukkerek nemes célra szánt csokoládéit, de az ajándék a stadion titkárságán, valamint a SHOP-ban munkaidőben is leadható.

Köszönjük azoknak, akik csatlakoznak!
Ne feledjük: adni jó! Tegyük közösen boldogabbá sok rászoruló Karácsonyát!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman