HÍREK

Félévértékelő Katona Mátéval

2018-01-19

Félévértékelő Katona Mátéval

Első helyen várja csapatunk a Merkantil Bank Liga 2017/18-as idényének tavaszi folytatását. A sikeres őszi szezon letéteményeseit félévértékelő beszélgetésre hívtuk, hogy ugyanazon kérdésekre válaszolva tekintsenek vissza az elmúlt időszak történéseire. Ezúttal Katona Mátéval, több poszton is bevethető tehetségünkkel beszélgettünk.

– Új csapat állt össze, új edzői gárda érkezett nyáron. Milyen most ehhez a közösséghez tartozni?

– Különleges érzés ehhez a fantasztikus közösséghez tartozni. A pályán és azon kívül is nagyon összekovácsolódott a csapat, talán ez a legnagyobb erősségünk. Az emberi értékek mellett az, hogy ilyen képességű játékosokkal készülhetek nap mint nap, csupán hab a tortán.

– Hogy láttad a csapat őszi szereplését? Többet vártál magatoktól, esetleg túlszárnyalta a gárda az előzetes várakozásaidat?

– Szerintem elégedettek lehetünk az első félévvel. Százszázalékos a hazai teljesítményünk, és idegenben is jó néhány nehéz meccset sikerült megnyernünk. Szeretnénk ugyanígy folytatni tavasszal is. Az biztos, hogy nem fogunk hátradőlni, sőt még keményebben fogunk dolgozni a sikerekért.

– Mennyire vagy elégedett a saját teljesítményeddel?

– Nem vagyok elégedett, mert voltak meccsek, amik nem úgy sikerültek, ahogy szerettem volna. Azon leszek, hogy tavasszal kihozzam magamból a maximumot.

– Szerinted melyik volt az „ősz meccse”, vagy mi volt az „ősz pillanata”?

– Sok nehéz meccsünk volt, főleg idegenben, de én ezek közül is a ceglédi győzelmünket emelném ki. Focira alkalmatlan talajon, az utolsó percekig küzdve szereztük meg a három pontot. Ez számomra megmutatta a csapat igazi erejét.

– A tabellán elfoglalt pozíciónk már nem lehet jobb, de esetleg van valami, amiben javulnunk kell a tavaszi szezonra?

– Az egész csapat nevében mondhatom, napról-napra szeretnénk jobbak lenni, és tudjuk, hogy mindig van hova fejlődni. Talán a helyzetkihasználásunk lehetne jobb, amivel el tudnánk dönteni a meccseket, illetve több olyan gólt kaptunk, amit nagyobb koncentrációval elkerülhettünk volna.

– Talpon van még a csapat a Magyar Kupában, a bajnokságban pedig a nagy előny ellenére sem dőlhettek hátra Feczkó mestert ismerve. A két sorozatban milyen eredményt vársz, mivel lennél tökéletesen elégedett a nyári záráskor?

Teljesen egyértelmű, hogy csak a bajnoki cím elfogadható és a Magyar Kupát is komolyan vesszük. Szeretnénk megnyerni mindkét sorozatot!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman