HÍREK

Erősödünk: Pintér Ádám továbbra is kék-fehérben!

2019-08-08

Erősödünk: Pintér Ádám továbbra is kék-fehérben!

Rutinos, válogatott játékossal bővültek a szakmai stáb lehetőségei, ugyanis Pintér Ádám szerződést hosszabbított az MTK Budapesttel.

Pintér klubunk saját nevelésű játékosa, és 2010-ig csapatunkat erősítette, sőt, 2008-ban bajnoki címet szerzett az MTK-val. Kétszeres magyar bajnok, két Magyar Kupa győzelme is van. A 31 éves játékos tavaly külföldről tért haza az MTK hívására, a folytatásban pedig ismét azért dolgozik, hogy csapatunk minél jobb eredményeket érjen el.

- Amikor a keretünket elkezdtük átalakítani a klub új filozófiája mentén, az első pillanattól kezdve fontosnak tartottuk azt is, hogy legyen egy olyan váz, amely mellé tehetséges játékosaink beépülhetnek. Pintér Ádámnak ebben fontos szerepet szántunk, de azzal is tisztában voltunk, hogy egy 29-szeres válogatott játékost nehéz megtartani. Az elmúlt hetekben komolyan kereste őt két NB I-es klub, külföldre is visszatérhetett volna, nyilvánvaló, hogy nehéz és egyben megfontolt döntést kellett hoznia. Nagyon örülünk, hogy végül úgy döntött, velünk marad, és újraformálódó csapatunkat szeretné segíteni a minél jobb szereplésben, számunkra ez jelzésértékű. Ami jó hír, hogy nem lesz szüksége időre a beilleszkedéshez, hiszen végig a csapattal készült a felkészülés során, jól megismerhette az új játékosokat is, de a szakmai stáb is alaposan fel tudta mérni, mire képes - mondta Polyák Balázs sportigazgató a hivatalos aláírást követően.

- Rendkívül sokat jelentett az a törődés és figyelem, amit a klub vezetőitől kaptam az elmúlt hetekben. Éreztették velem, hogy fontos lenne a klubnak a maradásom. Nekem is fel kellett dolgoznom azt, ami a tavalyi szezonban történt, de ahogy a felkészülés során haladt előre az idő, magam is úgy éreztem, hogy egy olyan jó szellemiségű, sokra hivatott keret állt össze, amelynek szívesen maradnék a tagja. Új csapat formálódik, amelynek egy kis időre még szüksége van, de nagyon motivált vagyok, hiszem azt, hogy amint beérik az eddig elvégzett munka, sikeresek lehetünk. Amikor tavaly nyáron hazatértem, akkor is azt mondtam, idehaza csak az MTK-ban szeretnék már játszani, örülök, hogy eredeti elhatározásomat nem kell felülírni - mondta Pintér Ádám az aláírást követően.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2020-08-21 19:00 Új Hidegkuti Nándor Stadion

MTK BUDAPEST

VS

BUDAPEST HONVÉD

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman