HÍREK

A stadionunkban lesz A Futball Éjszakája esemény központja

2018-08-21

A stadionunkban lesz A Futball Éjszakája esemény központja

Több NB I-es és NB II-es futballklub, valamint számos alacsonyabb osztályú csapat is megnyitja kapuját „A Futball Éjszakája” eseményen, melyet 2018. szeptember 7-én rendeznek meg először hazánkban.

A program központja az MTK Budapest otthona, az Új Hidegkuti Nándor Stadion lesz, ahol a színészválogatott az újságírókkal mérkőzik az esemény zárásaként, de ezt megelőzően sor kerül az MTK-Ferencváros öregfiúk derbire is. 

[image]Az érdeklődők ezen felül többek között sportfoglalkozásokon vehetnek részt (lesz dekázóverseny, 11-es rúgó verseny, de focidartsra, eSportolásra és arcfestésre is lesz lehetőség). Akik előzetesen regisztrálnak, bejárhatják a stadiont is meghatározott időpontokban. 

A „Futball Éjszakája” programjai részben előzetes regisztrációhoz kötöttek, amit az érdeklődők a www.futballejszakaja.hu oldalon tehetnek meg. A rendezvény belépődíja gyermekek számára 100, míg a felnőttek részére 500 forint. A karszalag az első kiválasztott stadionnál váltható meg, s az ott átvett karpereccel az összes helyszín meglátogatható. 

A következő időszakban folyamatosan jelentkezünk majd az eseménnyel kapcsolatos hírekkel. 

Bővebb részletekért és regisztrációért érdemes felkeresni "A Futball Éjszakája" honlapját - ide kattintva!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman