HÍREK

A Diósgyőrt is legyőztük

2019-07-17

A Diósgyőrt is legyőztük

1-0-ra nyertünk a DVTK ellen felkészülési meccsen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

A Diósgyőr előtt adódott az első helyzet egy szöglet után, a kipattanót Tóth Barnabás ollózta centikkel a kapu fölé. A mieink részéről viszont Vass Patrik gyorsan betalált, de lesről.

Kiegyenlített mezőnyjáték után mi szereztünk vezetést a félidő közepén: Lencsét akasztották a 16-oson belül, Bognár pedig magabiztosan értékesítette a 11-est (1-0).

Ezt Varga Bence nagy védése követte,  Orosz Donát 25 méteres lövésénél a léc alól mentett nagyot. Mindkét csapat ment előre a folytatásban is, Bognár előtt adódott nagyobb helyzet, aki szép cselek után emelt 17 méterről a léc fölé.

Lencse is növelhette volna az előnyt: egy szép kiugratás után kilépett, majd ballal 11 méterről kevéssel a léc fölé helyezett - újabb gól így nem esett, MTK-előnnyel fordultak a csapatok.

A második félidő elején Szabó B. 20 méterről lőtt nem sokkal a léc fölé.

A folytatásban főleg a mezőnyjáték dominált, a végén még növelhettük volna előnyünket: Szerencsi ugratta ki Zuigebert, éles szögből lőtt szélsőnk, viszont a védők szögletre mentettek  a gólvonal elől, így végül 1-0-ra nyertünk az NB I-es klub ellen.

MTK Budapest - DVTK 1-0 (1-0)

Összeállításunk: Varga (Bese, 46.) - Katona (Fülöp, 75.), Baki (Varju, 75.), Deák, Nagy - Mezei (Törőcsik, 70.), Bognár (Kovács B., 82.), Palincsár (Kata, 46.) - Vass (Babinszky, 70.), Lencse (Simon, 70.), Szatmári (Zuigeber, 75.)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman