Keresés

Szeptemberben jön a „Futball Éjszakája” (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.05.17 Frissítve: 2018.05.16 Labdarúgás

Aktívan részt veszünk az új kezdeményezésben.

A József Attila Színházban tartották a „Futball Éjszakája” elnevezésű rendezvénnyel kapcsolatos első hivatalos sajtótájékoztatót. Az esemény célja a sportág népszerűsítése, több néző generálása, valamint a labdarúgás közelebb hozatala a nézőkhöz.

Klubunk oroszlánrészt vállal a szeptember 7-én sorra kerülő eseményen, hiszen az Új Hidegkuti Nándor Stadion lesz az egyik centruma a programoknak.

A sajtótájékoztatón jelen volt a hatfős szervezőbizottság minden tagja: Borsi László, az újságíró labdarúgó-válogatott kapitánya, Krizán Sándor, U18-as Európa-bajnok, Forgács István, rendezvényszervező, Lantos Zsolt, az újságíró labdarúgó-válogatott tagja, Borsi Dávid, aktív futsaljátékos, valamint Nemcsák Károly, a színész labdarúgó-válogatott kapitánya.

Utóbbi beszéde nyitotta a sajtótájékoztatót:

– Körülbelül 25 klub már aláírta a megállapodást, de folyamatosan születnek megegyezések, így elképzelhető, hogy több egyesület is csatlakozik a kezdeményezéshez, melynek fő célja az, hogy népszerűsítsük kedvenc sportágunkat.

Borsi Dávid elmesélte, honnan jött az ihlet:

A programot a Muzeúmok Éjszakája és a Színházak Éjszakája eseménysorozatok alapján szeretnénk lebonyolítani, hiszen ezek nagy sikernek örvendő kezdeményezések.

A Futball Éjszakája alatt több stadionban, a résztvevő klubok által kialakított programon vehetnek részt az érdeklődők. A szervezőbizottság hangsúlyozta, az egyesületek maguk alakítják ki az ütemterveiket, azonban több programlehetőséget is javasoltak. Ilyenek például a létesítménylátogatások, sportfoglalkozások, találkozás a labdarúgókkal, szakmai stábbal külön beszélgetések, klubtörténeti kiállítások, valamint gálamérkőzések.

A rendezvénnyel – melyet az MLSZ szakmai partnerként támogat – kapcsolatos részletes információk a Futball Éjszakája hivatalos honlapján lesznek megtalálhatóak.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!