Keresés

Remek formában teljesített egyik kölcsönadott játékosunk

Publikálva: 2019.01.10 Frissítve: 2019.01.10 Labdarúgás

Egyik kölcsönadott játékosunkat, Szatmári Istvánt kérdeztük kiemelkedő félévét követően.

Másfél éve a Békéscsabát erősíti  Szatmári István. A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia neveltje a másodosztályú csapat kulcsjátékosává nőtte ki magát. Beszélt tapasztalatokról, célokról, és góljairól is.

– Milyen tapasztalatokkal gazdagodtál Békéscsabán?

– Sok tapasztalatot szereztem eddig az ott töltött időszakban, rengeteget fejlődtem erőnlétileg,  védekezésben és támadásban is. Boér Gábor vezetőedzőtől sokat tanulok nap mint nap, ez mindenféleképpen előrelépés a karrieremben, hogy ezen a szinten bizonyíthatok.

– 20 bajnoki és 2 kupameccs a féléves mérleg, mennyire érzed jó formában magad?

– Végig kezdő voltam, és végig a pályán is töltöttem minden percet. A szezon elején nem a percekre, hanem a gólokra tűztem ki célt, ez a 10 találat megszerzése volt, amit félévnél elértem, ezáltal úgy érzem, jó formában játszom, és jöhet az új cél, szeretnék ugyanennyit szerezni a második félévben is, akkor boldog lehetek.

– Mint említetted, 10 gólt szereztél. Van közülük kedvenced?

– Legjobban a Nyíregyháza elleni találatom tetszik, igaz vereség lett a meccs vége. Jól sikerült eltalálni a labdát, és a hosszúban kötött ki.

– Milyen célokat fogalmaztatok meg a szezonra?

– A cél egyértelműen a biztos bentmaradás, ezt bőven túlteljesítettük, ott vagyunk a 4. helyen, tekinthetünk feljebb is.

– Többen vagytok kölcsönben az MTK-tól, mik a tapasztalatok?

– Rajtam kívül Lustyik Levente és Mezei Szabolcs került oda, igaz ők ebben az idényben csatlakoztak. Megfelelően be tudtak illeszkedni ebbe a fiatal társaságba, nekik is kiváló tapasztalat ez, akárcsak nekem. Ők is folyamatos játéklehetőséget kapnak, azaz egyértelműen jó döntés volt kölcsönadni minket.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!