Keresés

Praktikus információk az OTP Bank Liga mérkőzéshez

Publikálva: 2017.05.20 Frissítve: 2017.05.20 Labdarúgás

Pénteken is nyitva tart a pénztár az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Az MTK Budapest – DVTK találkozóra, a 2017. május 20-án, szombaton 18:00 órakor kezdődő mérkőzésre – a hatályos jogszabályok szerint – csak névre szóló jeggyel lehet belépni az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. (1087 Budapest Salgótarjáni út 12-14.)

Kérjük a szurkolókat, hogy váltsák meg jegyüket elővételben – 10% kedvezménnyel –, vagy érkezzenek egy, másfél órával a mérkőzés előtt az Új Hidegkuti Nándor Stadionhoz, mert a helyszíni jegyvásárláshoz nem szükséges szurkolói kártya, és ez jelentősen lassítja a jegykiadást, így a későn érkezők lemaradhatnak a mérkőzés elejéről, vagy akár az egész első félidőről! Akinek van szurkolói kártyája, hozza magával, mert ezzel gyorsul az azonosítás és jegynyomtatás folyamata!

Az MTK Budapest szurkolói és az érdeklődők, 10 % kedvezménnyel 2017. május 20-ig, folyamatosan az Interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban  is megválthatják a jegyeiket. A 10 %-os kedzvezmény meccsnapon is érvényes, de csak az Internetes vásárlásokra, a mérkőzés napján, a helyszíni pénztárban nem érvényesíthető.

A helyszínen, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a pénztárak – a mérkőzés napján – 14:00 órakor, a kapuk 16:00 órakor nyitnak. A vendégpénztár zárva tart.

Az MTK Budapest szurkolói, valamint az érdeklődők 10 % kedvezménnyel, elővételben az Új Hidegkuti Nándor Stadion főpénztárában – a Hungária körút felőli oldalon – is megvásárolhatják a belépőt, 2017. május 19-én, pénteken 15:00-19:00 óra között.

Jegyárak ITT.

Videó ITT.

Praktikus információk az OTP Bank Liga mérkőzéshez

Kövess minket

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!