Keresés

Pintér Ádám hazatér! (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.07.05 Frissítve: 2018.07.10 Labdarúgás

29-szeres, Európa-bajnokságot megjárt magyar válogatott középpályással erősítünk.

Ismét az MTK Budapestet erősíti a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia egykori növendéke, Pintér Ádám.  

A 30 éves játékos külföldről tér haza az MTK hívására, személyében egy tapasztalt, több poszton bevethető válogatott futballistával erősödött keretünk, aki a 2016-os Európa-bajnokságon meghatározó tagja volt a magyar csapatnak, hiszen Ausztria, Portugália és Belgium ellen is pályára lépett. 

Pintér csütörtökön hosszútávú, 4 éves szerződést írt alá klubunkhoz, a megállapodás a játékos érdekeit is szem előtt tartva kitér arra az eshetőségre is, amennyiben a labdarúgó visszautasíthatatlan külföldi ajánlatot kapna a következő hetekben.

Új szerzeményünk Agárdon nevelkedett, és 2010-ig klubunkat erősítette, sőt, 2008-ban bajnoki címet szerzett az MTK-val. Kétszeres magyar bajnok, két Magyar Kupa győzelme is van. 

A Hungária körútról annak idején a La Ligába, a Real Zaragozába vezetett az útja, melynek színeiben 44 mérkőzést játszott a világ legerősebbnek tartott bajnokságában. 

Légiósévei alatt megfordult az orosz Tom Tomszkban, az APO Levadiakosznál és a német másodosztályú Greuer Fürthben is.

– Pintér Ádám személyében egy komoly nemzetközi tapasztalattal bíró játékos került hozzánk, aki ráadásul komolyan kötődik az MTK-hoz – mondta az aláírást követően Polyák Balázs sportigazgató. – Azt is mondhatnám, hogy személyében két új igazolás is érkezett a keretbe, hiszen legalább két poszton bevethető, belső védőként és védekező középpályásként is számíthat rá a szakmai stáb. Ádám az aláírást követően azonnal csatlakozott a kerethez, amelyben reményeink szerint azonnal vezető szerepet tölt majd be mind a pályán, mind azon kívül. Tapasztalata, rutinja erre alkalmassá teszi, és hiába számít inkább védekező játékosnak, olyan futballista, aki érti a játékot, kellő intelligenciával hatással van az egész csapat teljesítményére.

A játékossal készített videóinterjú hamarosan megtekinthető lesz a honlapunkon.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!