Keresés

Négy fiatal játékosunkkal kötöttünk új szerződést

Publikálva: 2019.06.14 Frissítve: 2019.06.18 Labdarúgás

U19-eseink első profi szerződésüket írták alá, és az előző idényben Monoron szereplő játékosaink is hosszabb távra kötelezték el magukat.

Az MTK Budapest hagyományainak megfelelően nagy hangsúlyt fektet a tehetségek nevelésére, illetve megtartására. Ennek tudatában örömmel jelentjük be, hogy négy fiatal labdarúgónk is új szerződést kapott, így az elkövetkezendő években is kék-fehérben fognak szerepelni.

U19-es csapatunk két játékosa, az U19-es válogatott Kovács Máté, illetve Varasdi Dániel első profi szerződését kötötte meg, mindketten 2022. június 30-ig írtak alá.

Mellettük két idősebb futballistánk, a 2018/19-es idényben egyaránt Monoron szereplő Palincsár Martin és Szerencsi Miklós is hosszabb távra kötelezte el magát, új szerződésük szintén 2022. június 30-ig köti őket az MTK-hoz. 
Palincsár évről évre tagja volt a korosztályos válogatottaknak, fiatal kora ellenére pedig már két éve meghatározó játékos az NB II-ben. Szerencsi kiugró teljesítményt nyújtott, miután balhátvédként vették számításba, a csapat legjobb párharchatékonyságával rendelkezett az előző szezonban. 

A következő napokban részletesen is bemutatjuk az érintett játékosokat, mindannyian elmondják, mit várnak maguktól és a csapattól a következő időszakban.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!