Keresés

Meccsnap (VIDEÓ+GALÉRIA)

Publikálva: 2016.06.30 Frissítve: 2016.06.30 Labdarúgás

Átmozgató edzés és taktikai értekezlet volt Kazahsztánban.

Csütörtökön reggel nyolckor kelt a csapat a kazahsztáni Aktöbében. Reggeli után átmozgató edzésre mentek a fiúk a szállodától néhány perces sétával elérhető parkba, ahol a helyiek legnagyobb örömére zajlott a tréning. A városiakat nem zavarták a fiúk, a gyerekek folytatták a mászókázást, míg a pingpongasztalnál két aktöbei fiatalember játszott.

A lakótelep lábánál, szemben a mecsettel, Szabó András erőnléti edző vezényelte a mozgást, a kapusokkal Andrusch József foglalkozott, míg a szakmai stáb többi tagja a nézelődőkkel beszélgetett.

Jó hír, hogy mindenki bevethető. A sérültek nem tartottak a csapattal. A lábtöréssel bajlódó Ramos és az ausztriai edzőtáborban kisebb sérülést szenvedett Hrepka és Vogyicska sincs Kazahsztánban. Utóbbiak hamarosan visszakapcsolódnak a munkába.

Ezekben a percekben taktikai értekezletet tart Teodoru Vaszilisz, majd ebéd és pihenő következik.

Az FK Aktöbe – MTK Budapest labdarúgó Európa-liga mérkőzés – melyet svájci bírók dirigálnak – magyar idő szerint 16:00 órakor kezdődik. Az MTVA korábbi információi ellenére nem lesz élő közvetítés, mert  Kazahsztánban a nemzeti ünnep miatt minden kapacitást lekötöttek.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!