Keresés

Már kaphatók a jegyek a Haladás elleni meccsre - kedvezménnyel

Publikálva: 2018.12.07 Frissítve: 2018.12.08 Labdarúgás

Online már most megvásárolhatók a belépők a hétvégi bajnokira.

Szombaton újabb hazai mérkőzés rangadó vár a mieinkre: 8-án a Haladás (17:00) érkezik az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. Fontos információ, hogy a jegyeket elővételben online már meg lehet vásárolni - 10 százalékos kedvezménnyel, erre személyesen a mérkőzés napján is lesz lehetőség (1087 Budapest Salgótarjáni út 12-14.). A pénztárak 14:00-kor nyitnak aznap. 

Elővételi online jegyvásárlásra az alábbi linken van lehetőség folyamatosan.

A Bálnában található TEX jegyirodában is van lehetőség elővételi jegyvásárlásra. 

Szurkolóinknak mostantól a papíralapú Erzsébet-utalvánnyal (ajándék és sport) és Erzsébet-utalvány Plusz kártyával is lehetőségük van belépőjegyet vásárolni az Új Hidegkuti Nándor Stadionban (az erre vonatkozó általános felhasználási szabályok szerint), valamint K&H SZÉP Kártyával is lehet fizetni. 

Fontos információ, hogy amennyiben a vendégszektorba szóló jegyek elfogynak, további vendégjegyek értékesítésére nincs lehetőség!

A találkozóra – a beléptetőrendszer használata miatt – csak névre szóló jeggyel lehet belépni az Új Hidegkuti Nándor Stadionba. 

Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy a B-oldalon ezúttal nem lesz nyitva a játszóház, ezúttal más meglepetéssel kedveskedünk a gyerekeknek. 

Íme a 2018/19-es, OTP Bank Liga szezonra érvényes jegyárak:
Már kaphatók a jegyek a Haladás elleni meccsre - kedvezménnyel

 

Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a mérkőzések hetében, péntek délig ITT akkreditáljanak! Aki határidőig nem regisztrál, azt nem tudjuk beengedni a stadionba. Kérjük, a kollégákat, hogy olvassák el a sajtó munkatársaira vonatkozó szabályozásunkat a bejegyzés alján!

Fontos információk a média képviselői számára

Az MTK Budapest által rendezett mérkőzésre belépő újságíró és/vagy fotós elfogadja és betartja a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), adott esetben az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), vagy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) vonatkozó pályarendszabályait, melyek a következők:

1. Nem lép a játéktérre a mérkőzés előtt, alatt és után.
2. Nem lép a csapatok öltözőjébe semmilyen esetben sem.
3. Csak a számára kijelölt helyen tartózkodik, végzi munkáját és közlekedik, mielőtt elhagyja a stadiont. A fotósok csak az alapvonal és a tizenhatos vonala között tartózkodhatnak folyamatosan, a kapu mögött és a két tizenhatos közötti területen nem tartózkodhatnak, azt csak közlekedésre használhatják. Kivéve a mérkőzés előtti felvonulást és csapatképet, amikor a felezővonalnál fotózhatnak a médiumok munkatársai.
4. A fotósok a megkülönböztető mellényt a mérkőzés egész ideje alatt rendeltetésszerűen, azaz a felső ruházat fölött használják.
5. Figyelembe veszi a MTK Budapest érdekeit, és nem takarja el, illetve teljes mértékben láthatóan hagyja a mérkőzésre kihelyezett reklámtáblákat.
6. A biztonsági szolgálat kéréseit elfogadja, utasításait betartja: mozgásával, viselkedésével, viseletével nem akadályozza, nehezíti a megkülönböztető jelzést viselő személyzet, továbbá a rendőrség munkáját.

Egyéb betartandó kötelezettségek, információk:

1. A sportpálya területén belül számára fenntartott tartózkodási helyeket csak az esemény napján, legkorábban a kezdési időpontot megelőzően egy órával foglalhatja el. Ha ettől eltér, tudomásul veszi és elfogadja a biztonsági szolgálat intézkedéseit.
2. Elfogadja az MTK Budapestnek a sportpályára és az akkreditációs rendre vonatkozó szabályait.
3. Az akkreditáció csak az akkreditált személyre vonatkozik, más személy nem használhatja.
4. A belépéskor kapott karszalagot viseli, a biztonsági szolgálat kérésére ellenőrzésre felmutatja.
5. A karszalag, másik mérkőzésre nem használható fel.
6. A sajtóakkreditáció külön engedély nélkül nem érvényes a klubvezetés, a játékosok és a SKY- és VIP-vendégek által használt területre.
7. Abban az esetben, ha interjút szeretne készíteni a MTK Budapest vezetőedzőjével, vagy játékosával a mérkőzés után, akkor azt jelezze részünkre az akkreditációs e-mail címen, vagy a mérkőzés után 10 percen belül.
8. Interjúk készítésére kizárólag a sportolói bejáratnál kiépített mix-zónában van lehetőség (kivéve a televízió munkatársait)

Szankciók:

Amennyiben az akkreditált munkatárs a szabályokat megsérti, a MTK Budapest fenntartja a jogot arra, hogy az újságírót, a fotóst vagy a televízió munkatársát – érvényes akkreditációja ellenére – ne engedje be, vagy kivezesse a stadion területéről. A rendellenességet követően a pályarendszabály, valamint egyéb biztonsági szabályok megsértésének súlyától függő eljárást folytat le a Klub, súlyosabb esetben a hatóság. A klub eljárásának keretén belül korlátozásra, súlyosabb esetben visszavonásra kerül az akkreditáció, vagy a következő eseményekre korlátozzuk a belépést.

Amennyiben valamelyik fotós a sportrendezvény ideje alatt megszegi az MLSZ-pályarendszabályait, illetve a hatályos magyar törvényeket – különös tekintettel a „huligántörvény” néven 2011. évi CIV. törvényre – a MTK Budapest visszavonhatja akkreditációját és polgári peres úton kártérítést követelhet a fotóstól, valamint az általa képviselt médiumtól.

A sajtó munkatársainak a hazai mérkőzéseinken is jó munkát kíván az MTK Budapest!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!