Keresés

Kimozdultak a komfortzónából (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.04.27 Frissítve: 2018.04.27 Labdarúgás

Labdarúgóink falmászással töltötték a délutánt.

Csütörtökön csapatépítés volt a program labdarúgóink számára, ugyanis a délutánt a Big Wall falmászóteremben töltötték. Sportolóink közül legtöbben még nem próbálták ezt a fajta szórakozást, sokan tartottak is a feladatoktól, de Nagy Enikő, az együttes pszichológusa szerint ezért is választották ezt az időtöltést.

– Sokan a játékosok közül fejben gondolják azt, hogy erre nem képesek, de látszik, nagyon jó fizikai állapotban vannak, és simán meg tudják oldani ezt a feladatot. Fontos annak a megtapasztalása, hogy képesek vagyunk olyan tettekre, amik nem tartoznak a komfortzónánkba, még akkor is, ha ezt nem is gondolnánk.

A bajnokság hajrájában járunk, az utóbbi hetek meccsdömpingje pedig különösen hektikus volt, így fontosnak érezte együttesünk stábja, hogy újra lazább programot szervezzenek a srácoknak. Korábban go-kartra, majd lézerharcra esett a választás, ezúttal pedig egyáltalán nem véletlen, hogy falat mászni mentek. Labdarúgóink négy külön csoportban versengtek, és teljesítményüket pontozták is.

– Mindenféleképpen önbizalomnövelő feladatról van szó, ráadásul nemcsak magukért, hanem ezúttal is csoportért küzdenek a fiúk, és bizonyíthatják, le tudják küzdeni félelmeiket, ami visszaköszönhet a pályán is, tehát nem véletlen, hogy itt vagyunk.

A remek hangulatú, baráti megmérettetést csapatkapitányunk, Kanta Józsiék csoportja nyerte, a legjobban a játékosok közül pedig Borbély Bálint teljesített, de összes labdarúgónk – sőt, Fekete Róbert és Tihanyi Miklós személyében néhány stábtag is – derekasan megküzdött a magaságokkal.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!