Keresés

Ketten a forduló válogatottjában

Publikálva: 2019.03.05 Frissítve: 2019.03.07 Labdarúgás

Csapatunk nem kapott gólt Újpesten a szombati bajnokin, a mieinktől pedig két játékos is bekerült a forduló válogatottjába a csakfoci.hu-nál.

A futballhonlap a védelem két szélére klubunk két játékosát állította: az első meccsén remekül teljesítő Bidzilya Anton is csapattag lett, ahogy a kényszerből baloldalra átkerülő Katona Máté is.

Íme, az érintett játékosok jellemzése:

Bidzilya Anton (MTK)

A 18 éves támadó középpályás élete első NB I-es meccsén kényszerből került a pályára egy sérülés után, a 21. percben – a jobb hátvéd posztjára. Ehhez képest számára idegen poszton remekül szállt be, ezt a statisztikák is alátámasztják: 67%-ban megnyerte a párharcait (a legjobb volt az MTK-ban), míg a védekező párharcoknál kimagasló (75%-os) mutatója volt, ahogy a legtöbb sikeres szerelése is neki volt a mezőnyben.

Katona Máté (MTK)

A jobb oldalon kezdett, de aztán egy sérülés miatt átkerült a baloldalra, ahol szintén jól teljesített. Neki is köszönhető, hogy az Újpest a fővárosi rangadón a széleken ezúttal nem tudott aktív lenni. Katona nagy csatát vívott Obinnával, de a villámgyors újpesti szélső ezúttal általában alulmaradt, hiszen az MTK védője nagy százalékban nyerte meg a párharcait, nyolc labdaszerzésével pedig tovább javított a teljesítményén.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!