Keresés

Jól szolgálta a felkészülést az ausztriai edzőmeccs

Publikálva: 2018.10.12 Frissítve: 2018.10.12 Labdarúgás

Két próbajátékost is teszteltünk az osztrák csapat elleni mérkőzésen.A válogatott szünet ellenére sem maradtunk felkészülési meccs nélkül: pénteken az osztrák St. Pölten vendégei voltunk, amely a második helyen áll az osztrák Bundesligában, megelőzve többek között a bécsi Rapidot, Austriát vagy a Sturm Grazt. A mieinknél két próbajátékos is helyet kapott: a 19 éves, montenegrói Marko Merdovics – az élvonalbeli OFK Grbalj játékosa –, valamint a 21 éves Slobodan Mihajlovics.

Jól szolgálta a felkészülést az ausztriai edzőmeccsA meccset a Horváth - Varju, Pintér, Szelin, Merdovics - Kanta, Vogyicska, Farkas., Bognár - Gera, Lencse összeállításban kezdtük, az első félidő kiegyenlített játékot hozott, és gól nélkül ért véget.Fordulás után a Kicsak - Varju, Pintér, Szelin, Merdovics, Vass P., Vass Á., Takács., Mihajlovics - Kulcsár, Torghelle összetételben folytattuk, Pintért később Baki váltotta.A meccset rövid kihagyásunk döntötte el: ellenfelünk a 72. percben szerzett vezetést, Ljubicsics 25 méterről lőtt nagy gólt, majd a végeredmény két perccel később Vucsenovics révén alakult ki, aki éles szögből talált a hálóba. 

A 90 perc jól szolgálta a felkészülésünket, hiszen azok is lehetőséget kaptak, akik bajnokin az utóbbi időben kevesebbet tudtak játszani, illetve Feczkó Tamás vezetőedző a mérkőzés előtt elmondta, hogy az ellenfél megválasztása egyértelműen taktikai okokból történt: a St. Pölten ugyanazt a hadrendet alkalmazza, mint a következő ellenfelünk, a Budapest Honvéd, az ellenük való felkészülést segítette a találkozó. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!