Keresés
2-2
(1-1)
Utolsó 20 Mind Gólok Kiemelt helyzetek Lapok Cserék
Vége a mérkőzésnek 90' Véget ért az Új Hidegkuti Nándor Stadion megnyitómérkőzése. Végeredmény: MTK Budapest - Sporting CP, 2-2.
Kapura lövés / veszélyes helyzet 88' Gyors kontrából Szatmári István lőhetett, Jug hárított.
Csere 87' Csoportosan álltak be a jövő tehetségei, Szerencsi Miklós, Szatmári István, Takács Ronald és Demjén Patrik léptek pályára Danijel Petkovics, Mato Grgics, Ramos és Varga Szabolcs helyett.
Csere 84' Mama Baldé helyett Fábió Martins a pályán.
Lövés 83' Hatalmas kavarodás volt a Sporting tizenhatosán ismét, de végül bedobásra mentettek.
Csere 78' Cserélt a Sporting CP, Eduardo Pinheiro helyett Bubacar Boi Djaló állt be.
Gól 77' Az előbb megítélt szabadrúgás középre szállt, ahol kavarodás után Poór Patrik lőtt hatalmas gólt. MTK Budapest - Sporting CP, 2-2
Sárga lap 76' Ricardo Esgaio kapott sárga lapot Katona visszahúzásáért.
Lövés 69' Szatmári Lóránd löbbölt okosan a védelem mögé, de a kirobbanó Jug elfejelte Ramos elől a játékszert.
Csere 66' Ronaldo Tavares helyett Ricardo Ribeiro.
Lövés 63' Ramos tologatta a labdát, majd Vargának passzolt, aki védői segítséggel mellé lőtt, de mégis kirúgás következett.
Lövés 59' Varga Szabolcs beadásából Myke Bouard Ramos fejelt mellé.
Csere 59' Jovane Cabral váltotta Pedro Delgadot.
Nézőszám 57' A hivatalos nézőszám 4600
Csere 55' Katona Máté is lehetőséghez jut, Vogyicska Bálintot váltotta.
11-es gól 51' Büntetőt kapott a Sporting CP, Matheus Pereira vette be Danijel Petkovics kapuját.
Elkezdődött a második félidő 46' Borbély, Nikacs, Szatmári L., Varga, Ramos, Poór, Vogyicska, Baki, Grgics, Okuka, Petkovics összeállításban kezdjük a második játékrészt.
Csere 46' A Sporting CP is cserélt, Guimares helyett Aoucheria állt be.
Vége az első félidőnek 45' Hosszabbítás nélkül ért véget az első játékrész. MTK Budapest - Sporting CP, 1-1.
Sárga lap 45' Baki Ákos kapott sárga lapot a félidő végén.
11-es gól 44' Megszületett az Új Hidegkuti Nándor Stadion első hazai találta, Kanta József volt eredményes büntetőből. A Fülöp Mártonról elnevezett kapuba talált be. MTK Budapest - Sporting CP, 1-1
Szabálytalanság 43' Torghellét rántották le a büntetőterületen belül, remekül zárta ki védőjét, büntetőt az MTK Budapestnek.
Lövés 41' Kanta szögletéből Grgics fejelt kapu mellé
Szabálytalanság 37' Kanta szögletét követően Gerához került a labda, aki visszajátszotta Grgicsnek, de ő lesen tartózkodott, szabadrúgás kifelé.
Lövés 33' Nagy helyzet adódott vendég oldalon, Groppioni mentett, a kipattanót Vukmir rakta ki a büntetőterület elé, végül Mama Baldé lőtt kapu mellé.
Lövés 32' Torghelle vette át a labdát kiszorított helyzetben, majd lőtt az oldalhálóba.
Kapura lövés / veszélyes helyzet 30' Guimares lövése surrant a gyepen, de Groppioni fogta a labdát.
Szabadrugás 24' Kanta próbált éles szögből kapura lőni, de a sorfalban elakadt lövése.
Gól 23' Ronaldo Tavares találatával megszerezte a vezetést a Sporting CP.
Kapura lövés / veszélyes helyzet 22' Vass Ádám és Gera Dániel összjátékából utóbbi lőhetett, de Jug kapus ismét védett.
Gólhelyzet 21' Guimares lőhetett üres kapura, de szerencsére csak a kivetítő előtti hálót találta el.
Kapura lövés / veszélyes helyzet 18' Torghelle csúsztatásából Gera indult meg, de csak a kapusba tudta löbbölni a labdát.
Kapura lövés / veszélyes helyzet 10' Pereira lövését védte Groppioni.
Kapura lövés / veszélyes helyzet 4' Korozmán Kevin próbálkozott lövéssel, Azbe Jug hárított, szöglet a vége.
Kapura lövés / veszélyes helyzet 2' Pedro Delgado kapura tartó lövését fogta Groppioni.
Elkezdődött az első félidő 1' Elkezdődött a nyitómérkőzés!
Infó 0' A mérkőzés kezdő sípszavát az a síp fogja hallatni, amit Leo Horn használt a legendás londoni 6:3-ra megnyert mérkőzésen, amit az évszázad mérkőzésének neveztek utólag.
Infó 0' Andó-Szabó Sándor játékvezető munkáját Albert István és Pintér Csaba segíti az oldalvonalakon..
Összeállítás 0' A Sporting CP kezdőcsapata: Jug - Mama, Ivanildo, Guilherme, Empis - Guimaraes - Delgado, Eduardo, Matheus, Esgaio - Ronaldo.
Összeállítás 0' Azz MTK Budapest kezdőcsapata a nyitómérkőzésre: Groppioni - Baki, Vukmir, Grgics, Vadnai - Vass, Vogyicska - Gera, Kanta, Korozmán - Torghelle. A keret további tagjai: Petkovics, Demjén, Katona, Poór, Nikacs, Szatmári L., Takács, Szerencsi, Okuka, Myke Bouard Ramos, Szatmári I., Varga, Borbély.
Infó 0' Látványos és színes fényshow vezeti fel a csapatok pályára érkezését, színes fények futnak végig a pálya vonalain.
Infó 0' Deutsch Tamás és Orbán Viktor is ünnepi köszöntőt mondott a stadion átadásának alkalmából.
Infó 0' Természetesen Hidegkuti Nándorról is megemlékeztek a stadionavatón. A 2002-ben elhunyt legenda emlékét hangos tapssal tisztelték a megjelentek.
Infó 0' A portugál együttes elhozta az 1964-es KEK trófea másolatát is, megkoronázva ezzel a mérkőzést, és emlékeztetve mindenkit a két csapat közös múltjára!
Infó 0' Villogó fények kíséretében Gedeon felvezetésével pályán a Sporting CP és az MTK Budapest csapata, kezdik a bemelegítést a csapatok.
Infó 0' Időközben a Sporting CP játékosai megérkeztek a pályára, megvizsgálják a gyepet, és képeket készítenek az új stadionról.
Infó 0' A klub egykori kiváló kapusára, Fülöp Mártonra emlékeznek a megjelentek. A klub fiatal tehetsége, Demjén Patrik és Hajdú B. István az MTK Budapest vezetőségének nevében a déli kaput (salgótarjáni úti oldal) Fülöp Mártonról nevezi el. A kapu mögött tábla őrzi a hálóőr emlékét, ahova Demjén Patrik egy szál virágot és egy pár kapuskesztyűt helyezett el.
Infó 0' Érdekesség, hogy Magyarországon egyedülálló módon - az angol stadionokhoz hasonlóan - a lelátón került kialakításra a kispad.
Infó 0' Hajdú B. István a kezdőkörben mond beszédet a klubról, a klub szakosztályainak ismert, sikeres játékosairól, és a labdarúgók sikereiről.
Infó 0' Az UEFA elnöke, Aleksander Ceferin is kedveskedett pár sorral a stadionavatóról: Jókivánságaimat küldöm az MTK Budapest csapatának az új stadion felavatásának alkalmából. Az MTK egyike a legpatinásabb magyar kluboknak, amely az európai futball történelmébe is beírta a nevét, többek között azzal, hogy hazája csapatai közül elsőként játszott európai kupadöntőt, 1964-ben. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben még sok-sok győzelmet fognak ünnepelni az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.
Infó 0' Csányi Sándor, az MLSZ elnöke is kedves szavakkal köszöntötte az új stadiont: Az érdem az egyik legszebb magyar szavunk: kiérdemel, megérdemel, érdemes valamire. (...) Most, amikor egy huszonháromszoros bajnok, tizenkétszeres kupagyőztes, 1888-ban alapított legendás magyar klub új stadionját ünnepeljük, bátran használhatjuk mi is ezt a szót. Nem hiszem, hogy bárki vitatná: az egyik legpatinásabb magyar klubként az MTK igazán megérdemelte, hogy szép, új otthona legyen.
Infó 0' A Sporting CP elnöke, Bruno de Carvalho következő kedves szavakat mondta a rangos eseményről: Nagy megtiszteltetés és büszkeség számunkra, hogy a mi csapatunkat hívta meg az MTK Budapest az új stadionjának megnyitóünnepségére. (...) Azzal, hogy az MTK minket kért fel, bizonyságát adta sportszerűségének, és annak, hogy ebben a játékban nincs helye haragnak, sértődésnek. Nagy öröm számunkra, hogy hozzájárulhatunk ehhez a futballünnephez, és ápolhatjuk klubjaink régre visszanyúló kapcsolatát az európai labdarúgás baráti szellemében.
Infó 0' Deutsch Tamás, az MTK elnöke a következőket mondta erről a neves alkalomról: Az MTK elnökeként el sem tudok képzelni nagyszerűbb eseményt, mint labdarúgó arénánk, az Új Hidegkuti Nándor Stadion átadásának megünneplését.
Infó 0' Elérkezett a várva várt nap, néhány órán belül hivatalosan is megkezdődik egy új fejezet az MTK Budapest történetében, hiszen elfoglalhatják a játékosok és a szurkolók az Új Hidegkuti Nándor Stadiont.
A feltételeknek nincs megfelelő esemény!
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!